There are currently 8637 movies on our database.

Trailer Amelia 2009

Amelia 2009

0
( High Definition )
Amelia 2009 – Film Online cu: Hilary Swank, Ewan McGregor,Richard Gere.Într-o perioada în care femeile abia obtinusera dreptul de a vota, iar meseria de pilot era considerata foarte periculoasa chiar si pentru barbati, o femeie a îndraznit sa spulbere toate prejudecatile si sa intre în istorie. Numele ei este Amelia Earhart (Jilary Swank).Mânata de o curiozitate imensa fata de tot ceea ce i-ar putea oferi viata, Amelia a depasit toate obstacolele si a devenit prima femeie pilot care a traversat singura Atlanticul cu avionul. Însa Viata ei nu s-a rezumat numai la avioane: a scris articole în numeroase publicatii, a fost designer vestimentar si a sustinut drepturile femeilor.Succescul de care s-a bucurat si felul în care a ajuns cunoscuta pe întregul continent american s-au datorat casniciei tumultoase cu editorul George Putnam (Richard Gere). Uniti de ambitii comune, admiratie unul fata de celalalt si o dragoste puternica, Amelia si George au fost nedespartiti chiar daca, la un moment dat, ea a avut o aventura pasionala cu Gene Vidal (Ewan McGregor).
Dupa ce devine prima femeie care piloteaza un avion deasupra Atlanticului, Amelia ajunge subiect de admiratie pentru toate femeile americane. Pâna si Prima Doamna a Americii, Eleanor Roosevelt (Cherry Jones), îi cere ajutorul si o felicita pentru ambitia si curajul de care a dat dovada.Cariera acestei senzationale femei va lua sfârsit în 1973, odata cu disparitia misterioasa în timpul celei mai curajoase aventuri din viata ei. La doar 40 de ani, Amelia încearca, de una singura, sa zboare în jurul lumii, convinsa ca asa va deveni cea mai cunoscuta femeie a momentului. Si a avut dreptate!Actrita Hilary Swank, detinatoare a doua premii Oscar, întruchipeaza aceasta figura legendara a Americii. Un film despre o vizionara, despre o luptatoare, despre o legenda: Amelia Earhart.

Amelia 2009 – Film Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

121 views
Description 1 an
Amelia 2009

Amelia 2009 – Film Online cu: Hilary Swank, Ewan McGregor,Richard Gere.Într-o perioada în care femeile abia obtinusera dreptul de a vota, iar meseria de pilot era considerata foarte periculoasa chiar si pentru barbati, o femeie a îndraznit sa spulbere toate prejudecatile si sa intre în istorie. Numele ei este Amelia Earhart (Jilary Swank).Mânata de o […]

Genre: Biografie, Dramă

IMDB: 5.8

Director: Mira Nair

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?