There are currently 8643 movies on our database.

Trailer American Pie 2 2001

American Pie 2 2001

0
( High Quality )
Placinta Americana 2 – American Pie 2 (2001) – Filme Online Subtitrate cu: Jason Biggs, Alyson Hannigan, John Cho.Placinta Americana 2” este continuarea comediei de mare succes din vara lui 1999- ,,Placinta Americana”- comedie care a castigat imediat inimile publicului care s-a indragostit de grupul de prieteni trasniti, in cautare de dragoste, sex si aventura.
Deci, echipa de productie s-a reunit pentru realizarea acestui film in care se va face urmatorul pas spre maturizarea personajelor.
Dupa primul an, in care au fost despartiti la colegiu, baietii -Kevin, Jim, Oz, Finch si Stifler – au inchiriat o casa pe plaja, vrand sa faca in aceasta vara cea mai nebuneasca vacanta. Dar ca de obicei indeplinirea visului lor depinde de fete – Vicky, Michelle, Nadia, Heather si Jessica.

Placinta Americana 2 (2001) – Filme Online Subtitrate

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

88 views
Description 1 an
American Pie 2 2001

Placinta Americana 2 – American Pie 2 (2001) – Filme Online Subtitrate cu: Jason Biggs, Alyson Hannigan, John Cho.Placinta Americana 2” este continuarea comediei de mare succes din vara lui 1999- ,,Placinta Americana”- comedie care a castigat imediat inimile publicului care s-a indragostit de grupul de prieteni trasniti, in cautare de dragoste, sex si aventura. […]

Genre: Comedie

IMDB: 6.4

Director: J.B. Rogers

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?