There are currently 8647 movies on our database.

Trailer Anaconda 3 2008

Anaconda 3 2008

0
( High Quality )
Anaconda 3 (2008) – Filme Online Subtitrate cu: Crystal Allen, David Hasselhoff.Serpii anaconda uriasi s-au intors in aceasta continuare a terifiantei serii Anaconda, avandu-l pe David Hasselhoff in rolul unui mercenar necrutator, un ucigas de serpi.La un centru secret de cercetari dintr-o zona rurala a Europei, doi serpi gigantici sunt supusi mai multor teste de catre un savant genial. Dar cand finantatorul experimentului (John Rhys-Davies) impinge lucrurile prea departe, serpii evadeaza, flamanzi, si se indreapta spre regiunile civilizate.
Ceea ce Hammett nu stie este ca unul dintre cei doi serpi e o femela gestanta, care va aduce pe lume odrasle la fel de alunecoase ca si ea. Se declanseaza astfel o veritabila cursa pentru a preintampina atacurile imposibil de oprit ale serpilor, inainte ca acestia sa ajunga in oras.

Anaconda 3 (2008) – Filme Online Subtitrate

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

143 views
Description 2 ani
Anaconda 3 2008

Anaconda 3 (2008) – Filme Online Subtitrate cu: Crystal Allen, David Hasselhoff.Serpii anaconda uriasi s-au intors in aceasta continuare a terifiantei serii Anaconda, avandu-l pe David Hasselhoff in rolul unui mercenar necrutator, un ucigas de serpi.La un centru secret de cercetari dintr-o zona rurala a Europei, doi serpi gigantici sunt supusi mai multor teste de […]

Genre: Acţiune, Groază, Science Fiction (SF)

IMDB: 2.7

Director: Don E. FauntLeRoy

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?