There are currently 8649 movies on our database.

Trailer Anna Karenina 1997

Anna Karenina 1997

0
( Calitate FullHD )
Anna Karenina (1997) – Filme Traduse cu: Sophie Marceau, Alfred Molina, Sean Bean.Intr-o lume a puterii si privilegiilor, o femeie indrazneste sa se supuna sentimentelor.Celebrul roman al lui Tolstoi este ecranizat inca o data, in ceea ce a fost prima productie americana a acestui roman, filmata in intregime in Rusia.
Anna (Sophie Marceau) este casatorita cu Alexei (James Fox), dar din cauza faptului ca relatia lor este una nefericita, este clar ca nici unul din ei nu manifesta un entuziasm prea mare fata de ceea ce ar trebui sa fie casnicia lor. In timp ce se afla in vizita la fratele sau, Stiva (Danny Huston), care are si el propriile-i probleme legate de mariaj, Anna face cunostinta cu contele Vronsky (Sean Bean). Intre cei doi, ia nastere imediat o atractie reciproca, iar Vronsky isi paraseste amanta (Mia Kirshner), pentru a incerca sa o cucereasca pe Anna.

Anna Karenina (1997) – Filme Traduse

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

80 views
Description 2 ani
Anna Karenina 1997

Anna Karenina (1997) – Filme Traduse cu: Sophie Marceau, Alfred Molina, Sean Bean.Intr-o lume a puterii si privilegiilor, o femeie indrazneste sa se supuna sentimentelor.Celebrul roman al lui Tolstoi este ecranizat inca o data, in ceea ce a fost prima productie americana a acestui roman, filmata in intregime in Rusia. Anna (Sophie Marceau) este casatorita […]

Genre: Dragoste, Dramă

IMDB: 8,0

Director: Bernard Rose

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?