There are currently 8646 movies on our database.

Trailer Bruce Almighty 2003

Bruce Almighty 2003

0
( High Definition )
Dumnezeu pentru o zi – Bruce Almighty (2003) – Filme Subtitrate cu: Jim Carrey, Morgan Freeman.Bruce este vedeta unui post de televiziune din New York, mai precis este redactor la Departamentul de stiri – „Eyewitness News TV”, Buffalo.
Toatã lumea îi cunoaste genul de umor aparte, acid, spontan, firea bãgãreatã, reportajele mereu axate pe probleme de mare interes… chestii foarte apreciate, care îi fac pe spectatori fericiti, numai pe el nu. Bruce este pe cale sã avanseze, pentru cã seful lui urmeazã sã iasã la pensie. Face reportaje internationale, visul oricãrui ziarist, numai cã, în ciuda tuturor reusitelor, tipul e nefericit si nu pierde nici o ocazie sã spunã asta în gura mare. Pe Bruce nu-l multumeste nimic. Nici cariera, nici iubita -Grace-, care în treacãt fie spus, e frumoasã si-l iubeste.

Dumnezeu pentru o zi (2003) – Filme Subtitrate 

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

101 views
Description 2 ani
Bruce Almighty 2003

Dumnezeu pentru o zi – Bruce Almighty (2003) – Filme Subtitrate cu: Jim Carrey, Morgan Freeman.Bruce este vedeta unui post de televiziune din New York, mai precis este redactor la Departamentul de stiri – „Eyewitness News TV”, Buffalo. Toatã lumea îi cunoaste genul de umor aparte, acid, spontan, firea bãgãreatã, reportajele mereu axate pe probleme […]

Genre: Comedie

IMDB: 6.7

Director: Tom Shadyac

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?