There are currently 8637 movies on our database.

Trailer Chloe 2009

Chloe 2009

0
( High Definition )
Chloe 2009 – Film Subtitrat cu: Liam Neeson, Amanda Seyfried, Julianne Moore.Catherine este o respectata doctorita ginecolog. Detine o locuinta luxoasa în Toronto, este casatorita cu atragatorul profesor de muzica David, are un fiu adolescent, talentat, si se bucura de o viata de familie aparent perfecta. Atunci când David pierde avionul si ramâne sa-si petreaca noaptea la New York, ratând o petrecere-surpriza organizata de sotie cu ocazia zilei lui de nastere, Catherine devine suspicioasa cu privire la fidelitatea barbatului ei si angajeaza o prostituata tânara, irezistibila, pe nume Chloe, pentru a încerca sa-l seduca.
Desi planul initial era ca frumoasa Chloe sa îl atraga într-o conversatie pe David la cafeneaua lui preferata si apoi sa-i raporteze lui Catherine modul în care a reactionat la farmecele ei, situatia se complica si întâlnirile dintre David si Chloe devin tot mai frecvente. Prostituata îi relateaza nevestei înselate toate amanuntele picante ale aventurii ei sexuale cu David, iar experimentul scapa de sub control, toti trei fiind prinsi într-un vârtej de minciuni, acuzatii si tradari.

Chloe 2009 – Film Subtitrat

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

139 views
Description 1 an
Chloe 2009

Chloe 2009 – Film Subtitrat cu: Liam Neeson, Amanda Seyfried, Julianne Moore.Catherine este o respectata doctorita ginecolog. Detine o locuinta luxoasa în Toronto, este casatorita cu atragatorul profesor de muzica David, are un fiu adolescent, talentat, si se bucura de o viata de familie aparent perfecta. Atunci când David pierde avionul si ramâne sa-si petreaca […]

Genre: Dramă, Thriller

IMDB: 6.3

Director: Atom Egoyan

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?