There are currently 8641 movies on our database.

Trailer Conspiracy Theory 1997

Conspiracy Theory 1997

0
( High Definition )
Teoria Conspiratiei – Conspiracy Theory (1997) – Filme Online cu: Mel Gibson, Julia Roberts.Jerry Fletcher e un sofer de taxi care vede conspiratii peste tot. Insa regula spune ca, daca persisti in aceste teorii, mai devreme sau mai tarziu una dintre ele se va dovedi adevarata. Acum viata lui e in pericol.
William Burroughs a spus odata ca un paranoic e un om care cunoaste cate ceva din ce se intampla in jurul sau. Atunci Jerry, protagonistul filmului, este chiar definitia paranoicului – el e un sofer care-si asalteaza pasagerii cu teorii nebunesti ale conspiratiei, implicand toate organizatiile influente. Dar Jerry are doar o vaga idee despre amploarea lucrurilor reale. Filmul ne avertizeaza din primele momente ca are de gand sa impleteasca actiunea, comedia si romance-ul intr-un mare stil.

Teoria Conspiratiei (1997) – Filme Online 

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

89 views
Description 1 an
Conspiracy Theory 1997

Teoria Conspiratiei – Conspiracy Theory (1997) – Filme Online cu: Mel Gibson, Julia Roberts.Jerry Fletcher e un sofer de taxi care vede conspiratii peste tot. Insa regula spune ca, daca persisti in aceste teorii, mai devreme sau mai tarziu una dintre ele se va dovedi adevarata. Acum viata lui e in pericol. William Burroughs a […]

Genre: Crimă, Dragoste, Mister, Thriller

IMDB: 7,9

Director: Richard Donner

Tags: , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?