There are currently 8650 movies on our database.

Trailer Cucerirea Constantinopolului 2012

Cucerirea Constantinopolului 2012

0
( High Definition )
Fetih 1453 – Conquest (2012) – Filme Subtitrate cu:Devrim Evin, Dilek Serbest, Ibrahim Celikkol.Dupa multi ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care în 1453 i-a izgonit pe toti locuitorii Constantinopolului, un sultan ambitios în persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie mareata pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor.
Pâna sa ajunga la portile propriei cetati, sultanul Mehmed II-lea va trebui sa treaca peste multe pericole care îi vor ingreuna si mai mult misiunea pe care a jurat sa o duca la bun sfarsit. Vestea campaniei sale împotriva imperiului a ajuns si la urechiile lui Uluibatli Hasan care va încerca sa impiedice oastea condusa de Mehmed si sa ajunga la Constantinopol prin orice mijloc posibil.

Fetih 1453 – Conquest (2012) – Filme Subtitrate

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

209 views
Description 2 ani
Cucerirea Constantinopolului 2012

Fetih 1453 – Conquest (2012) – Filme Subtitrate cu:Devrim Evin, Dilek Serbest, Ibrahim Celikkol.Dupa multi ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care în 1453 i-a izgonit pe toti locuitorii Constantinopolului, un sultan ambitios în persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie mareata pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Pâna sa ajunga la […]

Genre: Dramă, Istoric, Război

IMDB: 8,0

Director: Faruk Aksoy

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?