There are currently 8643 movies on our database.

Daglicht (2013)

0
( Calitate FullHD )
De succesvolle advocate Iris (Angela Schijf) ontdekt dat haar moeder (Monique van de Ven) een groot geheim met zich meedraagt. Iris blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische Ray (Fedja van Huêt) blijkt in een tbs-kliniek te verblijven omdat hij veroordeeld is voor een gruwelijke moord. Iris trekt zich het lot van haar halfbroer aan en in haar zoektocht naar de waarheid wordt ze geconfronteerd met zaken die haar leven voorgoed zullen veranderen.
Server 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

95 views
Description 2 ani
Daglicht (2013)

De succesvolle advocate Iris (Angela Schijf) ontdekt dat haar moeder (Monique van de Ven) een groot geheim met zich meedraagt. Iris blijkt een oudere halfbroer te hebben waarvan het bestaan noodgedwongen is verzwegen. De autistische Ray (Fedja van Huêt) blijkt in een tbs-kliniek te verblijven omdat hij veroordeeld is voor een gruwelijke moord. Iris trekt […]

Genre: Acţiune, Thriller

IMDB: 6,7

Director: Diederik Van Rooijen

Cast: Derek de Lint, Fedja van Huêt, Monique van de Ven

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?