There are currently 8643 movies on our database.

Trailer Despicable Me 1 2010

Despicable Me 1 2010

0
( High Quality )
Sunt un mic ticalos 1 2010 Desene animate online cu: Sergio Pablos, Chris Renaud, Pierre Coffin.Universal Pictures si Illumination Entertainment va invita la primul lor film 3D CGI, Sunt un mic ticalos / Despicable Me. Produs de CHRIS MELEDANDRI (Ice Age, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!), Sunt un mic ticalos este povestea celui mai mare super-ticalos care îsi gaseste nasul când în viata lui intra trei fetite inocente.
Într-o suburbie fericita înconjurata de gardulete albe si tufe de trandafiri se afla o casa neagra care zace în mijlocul unei peluze paraginite. Aceasta casa ascunde un secret teribil, nestiut si nebanuit de nimeni din vecini. Înconjurat de o armata de minioni, maleficul Gru (voce – Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proportii astronomice. O sa fure luna! (da, luna!!).
Gru are o placere deosebita sa comita tot felul de ticalosii. Înarmat cu un arsenal de raze care micsoreaza, îngheata, si ajutat de o flota de vehicule de razboi în stare permanenta de alerta, Gru secera tot ce-i sta în drum. Asta pâna în ziua în care da piept cu vointa uriasa a trei fetite orfane care se uita la el si vad ceea ce nu mai vazuse nimeni: un potential tata! Cel mai malefic raufacator din lume a dat peste cea mai mare provocare din viata lui: trei fetite pe nume Margo, Edith si Agnes.

Sunt un mic ticalos 1 2010 Desene animate online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

118 views
Description 2 ani
Despicable Me 1 2010

Sunt un mic ticalos 1 2010 Desene animate online cu: Sergio Pablos, Chris Renaud, Pierre Coffin.Universal Pictures si Illumination Entertainment va invita la primul lor film 3D CGI, Sunt un mic ticalos / Despicable Me. Produs de CHRIS MELEDANDRI (Ice Age, Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!), Sunt un mic ticalos este povestea celui mai […]

Genre: Desene Animate, Familie

IMDB: 7.7

Director: Steve Carell

Tags: , , ,

Related
Vaiana (2016)
13.052 views
Trolii (2016)
1.625 views
Berzele (2016)
1.481 views
Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?