There are currently 8650 movies on our database.

Trailer Divergent 2014

Divergent 2014

0
( Calitate 1080pHD )
Divergent (2014) – Filme Noi Online cu: Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James.Bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta încrâncenata a unei adolescente de a-si descoperi adevarata identitate, în ciuda legilor foarte stricte dupa care lumea se ghideaza.
Într-un viitor nu foarte îndepartat, societatea este împartita în categorii clar delimitate în functie de personalitatea dominanta a fiecarui individ. Desi pare o fata obisnuita, Tris Prior afla ca nu îi poate fi definita o singura calitate, drept urmare nu va putea apartine niciodata vreunui grup.

Divergent (2014) – Filme Noi Online

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

122 views
Description 2 ani
Divergent 2014

Divergent (2014) – Filme Noi Online cu: Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James.Bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta încrâncenata a unei adolescente de a-si descoperi adevarata identitate, în ciuda legilor foarte stricte dupa care lumea se ghideaza. Într-un viitor nu foarte îndepartat, societatea este împartita în […]

Genre: Acţiune, Aventură, Science Fiction (SF)

IMDB: 6.8

Director: Neil Burger

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?