There are currently 8650 movies on our database.

Trailer Domnisoara Christina 2013

Domnisoara Christina 2013

0
( High Definition )
Domnisoara Christina (2013) – Filme Romanesti Online cu: Ioana Anastasia Anton, Maia Morgenstern, Tudor Istodor, Anastasia Dumitrescu.Filmul este o ecranizare a binecunoscutei nuvele „Domnisoara Christina” de Mircea Eliade.
Sosit la conacul familiei Moscu împreuna cu iubita lui, Sanda, tânarul pictor Egor Paschievici observa ca întrega ei familie o venereaza pe domnisoara Christina, matusa ei, ucisa în împrejurari neclare pe când avea doar 20 de ani, în timpul rascoalelor din 1907. Egor este atras într-un mod inexplicabil de portretul domnisoarei Christina si începe sa o viseze. Curând însa granita între vis si realitate se estompeaza iar domnisoara Christina, îndragostita de Egor, este adusa înapoi la viata prin ritualuri oculte chiar de catre familia ei.
Când realizeaza însa ca viata Sandei este în pericol Egor decide sa lupte cu strigoiul.

Domnisoara Christina (2013) – Filme Romanesti Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

140 views
Description 2 ani
Domnisoara Christina 2013

Domnisoara Christina (2013) – Filme Romanesti Online cu: Ioana Anastasia Anton, Maia Morgenstern, Tudor Istodor, Anastasia Dumitrescu.Filmul este o ecranizare a binecunoscutei nuvele „Domnisoara Christina” de Mircea Eliade. Sosit la conacul familiei Moscu împreuna cu iubita lui, Sanda, tânarul pictor Egor Paschievici observa ca întrega ei familie o venereaza pe domnisoara Christina, matusa ei, ucisa […]

Genre: Dramă, Filme Româneşti

IMDB: 6.7

Director: Alexandru Maftei

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?