There are currently 8641 movies on our database.

Trailer Escape from Alcatraz 1979

Escape from Alcatraz 1979

0
( Calitate FullHD )
Evadare din Alcatraz (1979) – Film Online Subtitrat cu: Clint Eastwood, Jack Thibeau.Superstarul Clint Eastwood si regizorul Don Siegel reformeaza echipa pentru cel de-al cincilea film impreuna in care este prezentata fantastica poveste a singurilor trei oameni care au evadat din arhicunoscuta inchisoare de maxima securitate, Alcatraz.In 29 de ani penitenciarul care parea de nepatruns, penitenciarul in care a fost inchis Al Capone si Robert Stroud, a avut loc o singura evadare: a trei oameni de care nu s-a mai auzit nimic. Eastwood joaca in rolul lui Frank Morris, un spargator de banci sclipitor care a pus la cale cel mai detaliat plan de evadare de care s-a auzit vreodata, planul care in ultima instanta, a si reusit. Patrick McGoohan interpreteaza colosal rolul gardianul suspicios.
Filmat chiar in penitenciarul Alcatraz, aceasta pelicula incredibil de realista inspirata dupa o intamplare adevarata degaja acea atractie puternica pe care o exercita cuplul Eastwood-Sigel.

Evadare din Alcatraz (1979) – Film Online Subtitrat

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

108 views
Description 1 an
Escape from Alcatraz 1979

Evadare din Alcatraz (1979) – Film Online Subtitrat cu: Clint Eastwood, Jack Thibeau.Superstarul Clint Eastwood si regizorul Don Siegel reformeaza echipa pentru cel de-al cincilea film impreuna in care este prezentata fantastica poveste a singurilor trei oameni care au evadat din arhicunoscuta inchisoare de maxima securitate, Alcatraz.In 29 de ani penitenciarul care parea de nepatruns, […]

Genre: Dramă, Thriller

IMDB: 7.6

Director: Don Siegel

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?