There are currently 8642 movies on our database.

Trailer Fast and Furious 6 2013

Fast and Furious 6 2013

0
( High Quality )
Fast and Furious 6 Online Subtitrat.De când Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internatioanla, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii nostri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru ca nu se pot întoarce acasa ca sa traiasca linistiti din acei bani, sunt acum nemultumiti si simt ca le lispeste ceva.
Hobbs (Dwayne Johnson) a pus ochii pe o grupare formata din soferi ucigasi-mercenari care raspândesc teroarea prin 12 orase ale lumii, condusa de un geniu diabolic (Luke Evans), a carui mâna dreapta este nimeni alta decât cea care a fost iubirea lui Dom, si pe care acum o crede moarta – Letty (Michelle Rodriguez). Singura modalitate ca sa-i opreasca e sa fie mai tari decât ei, asa ca Hobbs îi cere lui Dom sa-si strânga echipa la Londra. Plata? Sa fie iertati, ca sa poata sa se întoarca si ei linistiti acasa ca sa se reuneasca cu familiile lor.

 Fast and Furious 6 2013 – Filme Online 

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

101 views
Description 2 ani
Fast and Furious 6 2013

Fast and Furious 6 Online Subtitrat.De când Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internatioanla, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii nostri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru ca nu se pot întoarce acasa ca sa […]

Genre: Acţiune

IMDB: 7.2

Director: Justin Lin

Tags: , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?