There are currently 8641 movies on our database.

Trailer Finding Neverland 2004

Finding Neverland 2004

0
( Calitate FullHD )
In cautarea Tarâmului de Nicaieri 2004 – Film Tradus cu: Johnny Depp, Kate Winslet, Julie Christie.Finding Neverland imbina fantezia si realitatea de zi cu zi, privind cu aceeasi detasare dificultatile si durerile vietii de adult, dar si farmecul aparte si inocenta copilareasca a baiatului care ramane vesnic tanar.Totul a inceput atunci cand dramaturgul scotian de succes J.M. Barrie (DEPP) a asistat la premiera piesei sale, primita cu retineri de inalta societate britanica. Un adevarat geniu literar al perioadei sale, dar plictisit de aceleasi teme invechite, Barrie se afla in cautarea inspiratiei. Pe neasteptate, gaseste un subiect nemaipomenit in timp ce se plimba impreuna cu Porthos, cainele sau, prin Gradinile Kensington din Londra. Acolo, Barrie intalneste familia Llewelyn Davies: patru baietei orfani si mama acestora, o frumoasa vaduva (Winslet).
In ciuda dispretului neinduplecatei bunici a baietilor – Emma du Maurier (CHRISTIE) – si a resentimentelor propriei sale sotii (RADHA MITCHELL), Barrie se imprieteneste cu familia, intrecandu-se cu baietii in farse, deghizari, jocuri si tot felul de rautati, nascocind lumi imaginare pline de castele, regi, cowboy si indieni, pirati si naufragiati. Transforma simple dealuri in ascunzisuri ale unor vase de razboi, lupa cu sabii magice si zboara in regatul zanelor, iar baietii Llewelyn Davies fac cunostinta cu “Baiatul pierdut din taramul de nicaieri”.

In cautarea Taramului de Nicaieri 2004 – Film Tradus

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

85 views
Description 1 an
Finding Neverland 2004

In cautarea Tarâmului de Nicaieri 2004 – Film Tradus cu: Johnny Depp, Kate Winslet, Julie Christie.Finding Neverland imbina fantezia si realitatea de zi cu zi, privind cu aceeasi detasare dificultatile si durerile vietii de adult, dar si farmecul aparte si inocenta copilareasca a baiatului care ramane vesnic tanar.Totul a inceput atunci cand dramaturgul scotian de […]

Genre: Biografie, Dramă, Familie

IMDB: 7.8

Director: Marc Forster

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?