There are currently 8642 movies on our database.

Trailer Flyboys 2006

Flyboys 2006

0
( Calitate FullHD )
Eroii cerului 2006 Film subtitrat cu: James Franco, Martin Henderson,Jean Reno, Jennifer Decker.”Flyboys”, primul film în ultimii 40 de ani despre implicarea fortelor aviatice americane în primul razboi mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette. Prin nimic speciali înainte de razboi, ei s-au oferit voluntari în cautarea aventurii, dar au devenit eroi. Pâna acum niciun film nu a mai prezentat cu atâta acuratete pericolul si andrenalina din luptele aeriene care au reprezentat un rol atât de important în rezistenta Aliata.
În 1917, înainte de intrarea oficiala în razboi a Statelor Unite, fortele aliate ale Frantei, Angliei si Italiei, de-abia puteau face fata asalturilor Germaniei. Câtiva tineri americani s-au oferit sa lupte alaturi de fortele franceze. Unii au ales sa lupte în infanterie, altii sa se alature Crucii Rosii. Dar 38 dintre ei au ales ceva diferit: ei au decis sa învete sa zboare.
Motivul pentru care s-au înrolat a fost diferit pentru fiecare: Blaine Rawlings (James Franco) era în cautarea unui scop dupa ce ferma familiei o fost închisa de catre o banca, Briggs Lowry (Tyler Labine) este obligat sa se înroleze de catre autoritarul sau tata, în timp ce boxerul de culoare Eugene Skinner (Abdul Salis) vrea sa-si rasplateasca tara pentru toleranta rasiala cu care l-a acceptat. Dar sub comanda capitanului francez Thenault (Jean Reno) si cu veteranul american Reed Cassidy (Martin Henderson) la conducere, acesti tineri americani au brazdat cerul plini de curaj si si-au riscat vietile, nu doar înfruntând fortele inamice ci si folosind avioanele cu greseli de proiectare, neîncercate de nimeni pâna atunci.

Eroii cerului 2006 Film subtitrat

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

89 views
Description 1 an
Flyboys 2006

Eroii cerului 2006 Film subtitrat cu: James Franco, Martin Henderson,Jean Reno, Jennifer Decker.”Flyboys”, primul film în ultimii 40 de ani despre implicarea fortelor aviatice americane în primul razboi mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette. Prin nimic speciali înainte de razboi, ei s-au oferit […]

Genre: Acţiune, Aventură, Dramă

IMDB: 6.6

Director: Tony Bill

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?