There are currently 8647 movies on our database.

Trailer Focus 2015

Focus 2015

0
( Calitate FullHD )
Focus 2015 – Film Online cu: Margot Robbie, Will Smith.Will Smith joaca rolul lui Nicky, un maestru al înselaciunilor, care se îndragosteste de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învata trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, fosta flama, acum o adevarata femeie fatala, apare la Buenos Aires, în mijlocul unei curse cu miza mare. În mijlocul celei mai noi si mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine si-i da planurile peste cap si-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc.
„Focus” a fost scris si regizat de Glenn Ficarra si John Requa („A naibii dragoste”). Denise Di Novi („A naibii dragoste”) este producator, alaturi de Charlie Gogolak si de Stan Wladkowski, care sunt producatori executivi.
Distributia este condusa de nominalizatul la Premiul Oscar Will Smith („În cautarea fericirii”, „Ali”), Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street”), Rodrigo Santoro (filmele „300”) si Gerald McRaney (filmul TV „House of Cards”).Echipa din spatele camerei îi include pe directorul de imagine Xavier Grobet („Am spus destul”), production designerul Elizabeth Mickle („Cursa”), editorul Jan Kovac (serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”) si creatorul de costume Dayna Pink si compozitorul Nick Urata, care au lucrat si pentru „A naibii dragoste”. Apollo Robbins, poreclit Hotul Gentleman, a servit drept consultant, concepând si executând toate manevrele de furt.

Focus 2015 – Film Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

125 views
Description 2 ani
Focus 2015

Focus 2015 – Film Online cu: Margot Robbie, Will Smith.Will Smith joaca rolul lui Nicky, un maestru al înselaciunilor, care se îndragosteste de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învata trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, fosta flama, acum […]

Genre: Comedie, Crimă, Dramă

IMDB: 6.9

Director: Glenn Ficarra, John Requa

Tags: , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?