There are currently 8650 movies on our database.

Trailer Fragile 2005

Fragile 2005

0
( High Definition )
Oase fragile 2005 – Film Online Subtitrat cu: Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Gemma Jones, Elena Anaya.Spitalul de copii Mercy Falls este pe punctul de a-si inchide portile definitiv dupa un secol de serviciul public. Dar inchiderea ia mai mult decat se propusese; un accident de cale ferata a lasat spitalele locale fara paturi. Va lua cu cateva zile mai mult pentru a transfera toti copiii, caci sarcina nu e deloc usoara. Majoritatea personalului a plecat si instrumentarul este dezafectat. Amy, o tanara asistenta, e trimisa din Londra ca sa ajute. Dar curand descopera ceva ciudat acolo. Copiii sunt nervosi si speriati. De ceva intangibil, invizibil. Ceva ce nu ar fi trebuit sa existe. Ceva plin de durere si ura. Unii copii numesc acest ceva „fata mecanicã”. Copii sustin cã locuieste sus, la etajul al doilea. Etajul ce a fost închis si baricadat în urmã cu 40 de ani.
Si putin cîte putin, aceasta prezentã începe sã se facã tot mai simtitã. Mai agresivã. Miscîndu-se pe coridoarele spitalului. Ghemuindu-se prin umbre.Pentru cã spitalul ascunde un secret. Ceva înspãimîntãtor care s-a întors din trecut. Ceva ce nu ar trebui sã fie aici. Si, pentru a-l descoperi si a proteja copiii, Amy trebuie sã facã fatã oricãrei situatii: restul personalului de la spital refuzã sã accepte ceea ce era evident, propriile ei temeri si adevãrul.Dar adevãrul este dincolo de orice asteptãri. Mult mai sumbru. Mult mai sinistru.

Oase fragile – Fragiles 2005 – Film Online Subtitrat

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

189 views
Description 2 ani
Fragile 2005

Oase fragile 2005 – Film Online Subtitrat cu: Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Gemma Jones, Elena Anaya.Spitalul de copii Mercy Falls este pe punctul de a-si inchide portile definitiv dupa un secol de serviciul public. Dar inchiderea ia mai mult decat se propusese; un accident de cale ferata a lasat spitalele locale fara paturi. Va lua […]

Genre: Groază, Thriller

IMDB: 6.2

Director: Jaume Balagueró

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?