There are currently 8640 movies on our database.

Trailer Green Zone 2010

Green Zone 2010

0
( High Definition )
Zona Verde – Green Zone (2010) – Filme Online cu: Jason Isaacs, Matt Damon.Matt Damon si regizorul Paul Greengrass (The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, United 93) se reunesc din nou în ZONA VERDE, un thriller a carui actiune e plasata în zilele de început al razboiului din Irak, când domnea haosul si nu puteai avea încredere în nimeni, iar orice decizie risca sa declanseze urmari de neimaginat.
În timpul ocupatiei americane din Bagdadul anului 2003, subofiterul Roy Miller (Damon) a fost detasat împreuna cu echipa sa de investigatori militari pentru a gasi arme de distrugere în masa despre care se credea ca ar fi depozitate undeva în desertul Irakian. Însa, în loc sa dea peste arme chimice letale, soldatii descopera o operatiune de musamalizare extrem de elaborata care le va da misiunea complet peste cap.

Zona Verde (2010) – Filme Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

156 views
Description 1 an
Green Zone 2010

Zona Verde – Green Zone (2010) – Filme Online cu: Jason Isaacs, Matt Damon.Matt Damon si regizorul Paul Greengrass (The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, United 93) se reunesc din nou în ZONA VERDE, un thriller a carui actiune e plasata în zilele de început al razboiului din Irak, când domnea haosul si nu puteai […]

Genre: Acţiune, Dramă, Război

IMDB: 6.9

Director: Paul Greengrass

Tags: , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?