There are currently 8644 movies on our database.

Trailer Hua Mulan 2009

Hua Mulan 2009

0
( Calitate FullHD )
Mulan: Rise of a Warrior 2009 film online cu: Wei Zhao, Rongguang Yu, Kun Chen, Jaycee Chan.Erau niste timpuri în care lupta pentru pamânt era ceva obisnuit. Setea de sânge devenise un viciu. Asa erau si triburile barbare din Nord, Rouran, care declara razboi poporului Wei, dinastie din sudul Chinei in sec.IV d.Chr.
Împaratul, încercând sa ia masuri, cheama la lupta toti barbatii poporului. Mulan este o tanara care a ramas singurul sprijin pentru tatal ei bolnav. Mama îi murise cu multi ani în urma, iar tatal bolnav se vede nevoit sa se înscrie in armata, traditia familiei lui de razboinici obligându-l sa trimita o persoana la razboi.Însa Mulan se deghizeaza în barbat si, în ciuda tuturor regulilor, se înroleaza în armata în locul tatalui ei. Aici se reîntâlneste cu un prieten din copilarie, Tigrul, care o ajuta sa-si ascunda identitatea. Într-o noapte, ea îl întâlneste pe Wentai, fiul împaratului, în izvorul fierbinte, când întâmplator facea si el baie. „Joaca” aceea a dat-o de gol, dar datorita atacurilor barbare venite din partea Rourannilor, ea scapa de pedeapsa si se avânta la lupta.

Mulan: Rise of a Warrior 2009 film online

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

142 views
Description 2 ani
Hua Mulan 2009

Mulan: Rise of a Warrior 2009 film online cu: Wei Zhao, Rongguang Yu, Kun Chen, Jaycee Chan.Erau niste timpuri în care lupta pentru pamânt era ceva obisnuit. Setea de sânge devenise un viciu. Asa erau si triburile barbare din Nord, Rouran, care declara razboi poporului Wei, dinastie din sudul Chinei in sec.IV d.Chr. Împaratul, încercând […]

Genre: Aventură, Dragoste, Dramă

IMDB: 6.8

Director: Wei Dong, Jingle Ma

Tags: , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?