There are currently 8647 movies on our database.

Trailer Human Trafficking 2005

Human Trafficking 2005

0
( Calitate 1080pHD )
Trafic uman 2005 – Film Online cu: Mira Sorvino, Donald Sutherland.Sute de mii de tinere femei au fost smulse din vietile lor si aruncate intr-o existenta infernala, plina de brutalitate: prostitutia… Filmul prezinta povestea catorva dintre ele si a acelora care lupta pentru drepturile lor.
Filmul evidentiaza unele metode prin care victimele, de obicei femei, cad prada. In general e vorba de modelling, alteori un tip te convinge sa mergi cu el in alta tara, sau musti momeala pe site-urile de matrimoniale. Daca astea se datoreaza naivitatii victimelor, cum poti evita sa iti fie furat copilul in varsta de 10-11 ani chiar de langa tine?
Din pacate, e foarte greu ca cele prinse sa mai scape, deoarece sunt amenintate cu uciderea familiilor lor. Nici politia nu are prea mult succes, avand in vedere ca multi dintre cei care se ocupa cu “recrutarea” victimelor nu isi cunosc seful in mod direct. Asa ca politia inchide azi un bordel, capetenia deschide maine alte doua. Traficul de fiinte umane are loc peste tot, de unde nu te astepti. E o afacere atat de mare si de tentanta pentru cei care ar face orice pentru bani si a devenit atat de puternica, incat cu greu ar putea fi oprita.

Trafic uman 2005 – Film Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

109 views
Description 2 ani
Human Trafficking 2005

Trafic uman 2005 – Film Online cu: Mira Sorvino, Donald Sutherland.Sute de mii de tinere femei au fost smulse din vietile lor si aruncate intr-o existenta infernala, plina de brutalitate: prostitutia… Filmul prezinta povestea catorva dintre ele si a acelora care lupta pentru drepturile lor. Filmul evidentiaza unele metode prin care victimele, de obicei femei, […]

Genre: Crimă, Dramă, Mister, Thriller

IMDB: 7.7

Director: Christian Duguay

Tags: , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?