There are currently 8644 movies on our database.

Trailer Indecent Proposal 1993

Indecent Proposal 1993

0
( High Quality )
Propunere indecenta – Indecent Proposal (1993) – Filme Online Subtitrate cu: Woody Harrelson, Robert Redford, Demi Moore.Doi tineri îndragostiti, Diana si David (Demi Moore si Woody Harrelson), casatoriti recent, au probleme financiare datorita recesiunii, fiind în pericol sa piarda toti banii pe care îi detin. Cei doi decid sa mearga la Las Vegas, pentru a încerca sa câstige suma de care au nevoie pentru a-si duce visul la bun sfârsit: construirea unei case.
Dupa ce pierd tot ce au, un multi-milionar excentric (Robert Redford) le ofera un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Desi amândoi sunt de acord ca aceasta ar putea fi o iesire din dilema lor financiara, propunerea le ameninta relatia.

Propunere indecenta (1993) – Filme Online Subtitrate

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

118 views
Description 2 ani
Indecent Proposal 1993

Propunere indecenta – Indecent Proposal (1993) – Filme Online Subtitrate cu: Woody Harrelson, Robert Redford, Demi Moore.Doi tineri îndragostiti, Diana si David (Demi Moore si Woody Harrelson), casatoriti recent, au probleme financiare datorita recesiunii, fiind în pericol sa piarda toti banii pe care îi detin. Cei doi decid sa mearga la Las Vegas, pentru a […]

Genre: Dragoste, Dramă

IMDB: 5.7

Director: Adrian Lyne

Tags: , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?