There are currently 8650 movies on our database.

Trailer Indragostita de un Masai 2006

Indragostita de un Masai 2006

0
( High Quality )
Die Weisse Massai – Indragostita de un Masai (2006) – Filme Online cu: Nina Hoss, Jacky Ido.O poveste de viata si de dragoste in indepartata Kenya. Atunci cand pune pentru prima data piciorul pe pamant african, Corinne Hofmann nu banuieste ca viata ei va lua o turnura decisiva. Venita in Kenya pentru a-si petrece concediul, Corinne descopera la varsta de 27 de ani o dimensiune cu totul noua a dragostei.
Este suficienta privirea patrunzatoare a razboinicului-masai Lketinga, pentru ca ea sa renunte, impotriva oricarei ratiuni, la viata ei din Elvetia: la prietenul ei, la cultura sa, la afacerile profitabile. In cateva luni, Corinne isi desprinde ancorele din Europa, pentru a se aventura intr-o lume noua. Se muta in mijlocul salbaticiei, in patria tribului Samburu, langa marea ei dragoste africana, unde cunoaste atat „raiul”, cat si „iadul”.

Die Weisse Massai (2006) – Filme Online 

Server 1 – Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

178 views
Description 2 ani
Indragostita de un Masai 2006

Die Weisse Massai – Indragostita de un Masai (2006) – Filme Online cu: Nina Hoss, Jacky Ido.O poveste de viata si de dragoste in indepartata Kenya. Atunci cand pune pentru prima data piciorul pe pamant african, Corinne Hofmann nu banuieste ca viata ei va lua o turnura decisiva. Venita in Kenya pentru a-si petrece concediul, […]

Genre: Dramă

IMDB: 8,0

Director: Hermine Huntgeburth

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?