There are currently 8642 movies on our database.

Trailer Island of Lemurs: Madagascar 2014

Island of Lemurs: Madagascar 2014

0
( Calitate FullHD )
Insula Lemurilor: Madagscar 2014 documentar online cu: Morgan Freeman.Morgan Freeman, câstigator al Premiului Academiei, nareaza documentarul IMAX® 3D „Insula Lemurilor: Madagascar,” povestea adevarata si incredibila a celor mai mari exploratori ai naturii – lemurii.
Filmat cu camere 3D IMAX, filmul conduce publicul într-o spectaculoasa calatorie în îndepartata si minunata lume a Madagascarului, unde lemurii au ajuns cu milioane de ani în urma ca naufragiati. De atunci au evoluat în sute de specii diferite, dar în prezent sunt pe cale de disparitie.
„Insula Lemurilor: Madagascar” prezinta eforturile neobosite ale Dr. Patricia C. Wright, om de stiinta si deschizator de drumuri si misiunea ei de o viata de a ajuta aceste creaturi ciudate si adorabile sa supravietuiasca în lumea moderna.
În spatele scenei au lucrat din nou împreuna cu Douglas, editorul Beth Spiegel, coproducatorul Diane. Robert si compozitorul Mark Mothersbaugh. Cântecele sunt compuse de Hanitrarivo Rasoanaivo & Tarika.

Insula Lemurilor: Madagscar 2014 documentar online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

104 views
Description 1 an
Island of Lemurs: Madagascar 2014

Insula Lemurilor: Madagscar 2014 documentar online cu: Morgan Freeman.Morgan Freeman, câstigator al Premiului Academiei, nareaza documentarul IMAX® 3D „Insula Lemurilor: Madagascar,” povestea adevarata si incredibila a celor mai mari exploratori ai naturii – lemurii. Filmat cu camere 3D IMAX, filmul conduce publicul într-o spectaculoasa calatorie în îndepartata si minunata lume a Madagascarului, unde lemurii au […]

Genre: Aventură, Documentar

IMDB: 7.3

Director: David Douglas

Tags: , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?