There are currently 8637 movies on our database.

Trailer Legende din Regatul Bufnitelor 2010

Legende din Regatul Bufnitelor 2010

0
( Calitate FullHD )
Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole 2010 – Legende din Regatul Bufnitelor desene animate online.Renumitul cineast Zack Snyder îsi face debutul în filmul de animatie odata cu fantezia plina de aventura “Legend of the Guardians: Legende din regatul bufnitelor,” inspirat dupa volumele îndragite din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky. Filmul ni-l prezinta pe Soren, un tânar din familia bufnitelor, vrajit de povestile eroice ale tatalui sau despre Guardians of Ga’Hoole, o armata de luptatori înaripati care da o batalie pe viata si pe moarte pentru a salva neamul bufnitelor din ghearele Purilor, forte ale raului.
În timp ce Soren viseaza ca într-o buna zi va putea sa intre în armata eroilor sai favoriti, fratele lui mai mare, Kludd, îl ia în derâdere; acesta tânjeste mai degraba sa vâneze, sa zboare liber din creanga în creanga si sa-si înlocuiasca fratele mai mic în inima tatalui lor. Dar invidia lui Kludd are consecinte teribile—cei doi frati cad din vârful copacului în care-si aveau cuibul, chiar în ghearele Purilor. Acum vine momentul ca Soren sa organizeze o evadare spectaculoasa cu ajutorul altor bufnite tinere si curajoase. Ele zboara împreuna peste mare si prin zona ceturilor întunecate pentru a ajunge la Marele Copac, unde îsi au salasul legendarii Gardieni—acestia sunt singura speranta a lui Soren de a-i învinge pe Puri si de a salva regatul bufnitelor.

Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole 2010 Online Subtitrat

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

107 views
Description 1 an
Legende din Regatul Bufnitelor 2010

Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole 2010 – Legende din Regatul Bufnitelor desene animate online.Renumitul cineast Zack Snyder îsi face debutul în filmul de animatie odata cu fantezia plina de aventura “Legend of the Guardians: Legende din regatul bufnitelor,” inspirat dupa volumele îndragite din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky. Filmul ni-l […]

Genre: Aventură, Desene Animate, Fantezie

IMDB: 7.0

Director: Zack Snyder

Tags: , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?