There are currently 8641 movies on our database.

Trailer Legion 2010

Legion 2010

0
( Calitate FullHD )
Legiunea 2010 film online cu: Paul Bettany, Dennis Quaid, Charles S. Dutton,Lucas Black,Tyrese Gibson.În filmul Legiunea, un restaurant prafuit din Mojave Desert devine punctul zero al luptei finale pentru salvarea Pamântului, o viziune originala si terifianta asupra Apocalipsei, realizata de regizorul Scott Stewart. În timp ce omenirea este distrusa de un val urias de furie, un mic grup de oameni, aflati în pustiu, încearca cu disperare sa se apere —cu ajutorul unui strain misterios si puternic.
Fara sa afle de haosul ce cuprinsese tot globul, Bob Hanson (Dennis Quaid), patronul unui local îndepartat si partenerul lui Percy (Charles S. Dutton) îsi vad de treburile lor obisnuite. Chelnarita restaurantului, frumoasa Charlie (Adrianne Palicki), care e însarcinata într-o luna avansata, serveste micul dejun Sandrei si lui Howard, un cuplu de oameni cu dare de mâna (Kate Walsh si Jon Tenney), si fetitei lor adolescente Audrey (Willa Holland), în timp ce asteapta ca fiul lui Bob, Jeep (Lucas Black), sa le repare masina.Când televizorul o ia razna iar telefoanele înceteaza sa mai functioneze, oamenii îsi dau seama ca au pierdut orice mijloc de comunicatie cu lumea exterioara. În timp ce ei încearca sa-si dea seama ce se întâmpla – un cutremur? Un atac terorist?— soseste în restaurant o femeie mai în vârsta (Jeannette Miller) care îi cere lui Charlie o friptura. Când ea îi aduce mâncarea, batrâna începe sa-i împroaste pe toti cu obscenitati socante. Cât ai clipi din ochi, fragila batrânica se transforma într-un fel de super-woman care-l ataca pe Howard, lovindu-l fara mila, pâna când îl pune la pamânt.Încercarea lor disperata de a obtine un ajutor medical pentru ranile lui Howard se termina cu invazia unui nor de insecte, care face ca restaurantul sa devina singurul refugiu pentru acesti oameni, pe o raza de kilometri întregi. În timp ce-si evaluau situatia în care se aflau, apare un strain (Paul Bettany) cu un întreg arsenal de arme furate. El o informeaza pe Charlie ca bebelusul pe care-l poarta în pântec a ramas singura speranta a omenirii si ca el e dispus sa faca orice pentru a-l salva.Lumea va deveni cel mai teribil cosmar pentru tot restul vietii sale pentru ca pe aici vor trece valuri de ucigasi în cautare de noi victime, urmati de hoarde de razboinici ai distrugerii, care vor popula Zilele de pe urma ale Terrei.

Legiunea 2010 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

126 views
Description 1 an
Legion 2010

Legiunea 2010 film online cu: Paul Bettany, Dennis Quaid, Charles S. Dutton,Lucas Black,Tyrese Gibson.În filmul Legiunea, un restaurant prafuit din Mojave Desert devine punctul zero al luptei finale pentru salvarea Pamântului, o viziune originala si terifianta asupra Apocalipsei, realizata de regizorul Scott Stewart. În timp ce omenirea este distrusa de un val urias de furie, […]

Genre: Acţiune, Fantezie, Groază

IMDB: 5.1

Director: Scott Stewart

Tags: , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?