There are currently 8645 movies on our database.

Trailer License to Wed 2007

License to Wed 2007

0
( High Definition )
Permis de casatorie 2007 – Film Tradus cu: Mandy Moore, Robin Williams, John Krasinski.”License to Wed” urmareste povestea unui cuplu, Ben Murphy si Sadie Jones. Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional, in biserica familiei.Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta ar putea avea loc, iar carismaticul Reverend Frank (Robin Williams) nu vrea sa-i cunune pe Ben si Sadie decat dupa acestia trec cu brio de cursul sau matrimonial.
Dupa lectii innebunitoare, teme pentru acasa naucitoare si ceva manipulare religioasa, Ben si Sadie vor afla de ce e nevoie pentru a ajunge la altar cu inima impacata si… a trai fericiti pana la adanci batraneti.

Permis de casatorie 2007 – Film Tradus

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

242 views
Description 2 ani
License to Wed 2007

Permis de casatorie 2007 – Film Tradus cu: Mandy Moore, Robin Williams, John Krasinski.”License to Wed” urmareste povestea unui cuplu, Ben Murphy si Sadie Jones. Sadie a visat dintodeuna sa se marite in stil traditional, in biserica familiei.Problema e ca biserica St. Augustine n-are decat o zi libera in urmatorii doi ani in care nunta […]

Genre: Comedie, Dragoste

IMDB: 5.2

Director: Ken Kwapis

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?