There are currently 8637 movies on our database.

Trailer Lilo and Stitch 2: Stitch Has a Glitch 2005

Lilo and Stitch 2: Stitch Has a Glitch 2005

0
( Calitate FullHD )
Lilo si Stitch 2 – Lilo and Stitch 2: Stitch Has a Glitch (2005) – Desene Animate Subtitrate cu: William J. Caparella, Tia Carrere.Memorabila poveste a lui Stitch si Lilo continua cu noul film Disney absolut hilar, Lilo & Stitch 2. Înainte ca toate cele 626 de experimente sa ajunga în Hawaii, Stitch duce o viata frumoasa. O ajuta pe Lilo sa paseasca pe urmele mamei sale, pregatindu-se pentru marele concert de hula de pe insula. Viata pare perfecta, dar cand Stitch are o eroare de functionare, totul se da complet peste cap. Acum este timpul ca Lilo, Nani, Jumba si Ohana sa îl salveze pe micutul si amuzantul lor prieten.
Oferindu-va noi pasaje muzicale, trei melodii originale ale lui Elvis Presley si materiale bonus prezentate în exclusivitate, Lilo & Stitch 2 aduce un nou val de distractie si încantare pentru întreaga familie.

Lilo si Stitch 2 (2005) – Desene Animate Subtitrate

Server 1 – Lilo si Stitch 2 Dublat in Limba Romana

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

102 views
Description 1 an
Lilo and Stitch 2: Stitch Has a Glitch 2005

Lilo si Stitch 2 – Lilo and Stitch 2: Stitch Has a Glitch (2005) – Desene Animate Subtitrate cu: William J. Caparella, Tia Carrere.Memorabila poveste a lui Stitch si Lilo continua cu noul film Disney absolut hilar, Lilo & Stitch 2. Înainte ca toate cele 626 de experimente sa ajunga în Hawaii, Stitch duce o […]

Genre: Comedie, Desene Animate, Familie, Science Fiction (SF)

IMDB: 6.3

Director: Michael LaBash

Tags: , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?