There are currently 8640 movies on our database.

Trailer Moneyball 2011

Moneyball 2011

0
( High Quality )
Moneyball: Arta de a învinge 2011 Film Online cu: Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill, Chris Pratt.Filmul este inspirat dintr-o poveste adevarata – aceea a fostului jucator de baseball Billy Beane (interpretat de Brad Pitt) – care, nereusind sa fie cel mai bun pe teren conform propriei stachete, renunta si devine manager al echipei Oakland Athletics. Însa în campionatul din 2002, Billy se confrunta cu o situatie foarte problematica: cei mai buni jucatori parasesc echipa, atrasi de salariile oferite de marile cluburi. Jucatorii care ramân sunt nevoiti sa se multumeasca cu o treime din salariu.
Dar Billy este ambitios si hotarât sa câstige campionatul. Pentru a-si completa echipa, el apeleaza la Peter Brand (interpretat de Jonah Hill), un tânar economist istet, educat la Yale. Împreuna, ei aplica o metoda total neconventionala în lumea baseball-ului: formarea unei echipe cu ajutorul statisticii si a calculatorului. Astfel, ei descopera jucatori extrem de talentati, dar care fusesera ignorati sau respinsi de alte cluburi pe motiv ca nu mai sunt foarte tineri, ca au un caracter dificil sau ca au fost accidentati pe teren. Demersurile lui Billy si Peter contrariaza si irita pe toata lumea – începând cu „vechea garda” a baseball-ului si terminând cu mass-media si fanii echipei. Însa, în cele din urma, experimentul va fi încununat de succes si va revolutiona acest sport.

Moneyball: Arta de a învinge 2011 Film Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

118 views
Description 1 an
Moneyball 2011

Moneyball: Arta de a învinge 2011 Film Online cu: Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill, Chris Pratt.Filmul este inspirat dintr-o poveste adevarata – aceea a fostului jucator de baseball Billy Beane (interpretat de Brad Pitt) – care, nereusind sa fie cel mai bun pe teren conform propriei stachete, renunta si devine manager al echipei Oakland […]

Genre: Biografie, Dramă

IMDB: 7.6

Director: Bennett Miller

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?