There are currently 8647 movies on our database.

Trailer National Treasure 1 2004

National Treasure 1 2004

0
( Calitate 1080pHD )
Comoara nationala 1 2004 – Film Subtitrat cu: Nicolas Cage, Sean Bean, Diane Kruger.NATIONAL TREASURE este un film despre un jaf de înalta clasa combinat cu o cautare disperata dupa o comoara straveche. Tehnici moderne super-sofisticate pentru descoperirea unui mister de doua mii de ani, totul pe un fundal în care apar cele mai faimoase monumente, asezari si repere-simbol din istoria Americii.
Producatorul Jerry Bruckheimer si regizorul John Turteltaub colaboreaza din nou pentru a aduce pe ecrane o aventura proaspata si impresionanta ca apa unei cascade.Din misterele acoperite de trecerea timpului, apare un film modern de actiune despre o vânatoare de comori. NICOLAS CAGE, laureat al premiului Oscar, interpreteaza rolul lui Benjamin Franklin Gates, un barbat care si-a petrecut toata viata încercând sa descopere o comoara despre care azi, putini mai sunt cei care cred în ea. Este vorba de comoara Templierilor, care se crede ca ar fi fost ascunsa în America. De sase generatii, familia Gates încearca sa o descopere folosindu-se de indiciile lasate de Parintii Fondatori ai Americii.
De aceasta data, Ben Gates are o cheie a misterului. Stie ca exista o harta a comorii chiar pe spatele Declaratiei de Independenta. Din pacate, ceea ce stie el au aflat si altii, printre care cel mai aprig dusman al lui, personaj interpretat de SEAN BEAN. Ben se confrunta cu o dilema teribila. Fie ca trebuie sa fure cel mai sfânt simbol american din locul unde se afla pazit de un echipaj si de un sistem de securitate de nivel 1, sau sa lase pretiosul document si comoara în mâinile vânatorilor de comori pentru care scrupulele nu exista nici macar ca termen de dictionar.
Gates desfasoara o cursa contra cronometru împotriva dusmanilor si, culmea, împotriva autoritatilor.
Alaturi de el este prietenul Riley (JUSTIN BARTHA), un „vrajitor” în de-ale tehnicii de vârf si atragatoarea, dar nestiutoarea Abigal Chase (DIANE KRUGER), muzeograf specializat în conservare la Arhivele Nationale Americane. Vor putea ei sa împlineasca un vis care a îmbatat mintile istoricilor si arheologilor care au plecat de veacuri pe urmele templierilor? Sau ambitiile celor mai rapace cautatori de comori?
Declaratia de Independenta chiar îl poate duce pe Ben pâna la comoara?
Iata o aventura palpitanta, care îl poarta pe spectator de la Arhivele Nationale pâna la catacombele de sub New York City.

Comoara nationala 1 2004 – Film Subtitrat

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

126 views
Description 2 ani
National Treasure 1 2004

Comoara nationala 1 2004 – Film Subtitrat cu: Nicolas Cage, Sean Bean, Diane Kruger.NATIONAL TREASURE este un film despre un jaf de înalta clasa combinat cu o cautare disperata dupa o comoara straveche. Tehnici moderne super-sofisticate pentru descoperirea unui mister de doua mii de ani, totul pe un fundal în care apar cele mai faimoase […]

Genre: Acţiune, Aventură

IMDB: 6.9

Director: Jon Turteltaub

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?