There are currently 8647 movies on our database.

Trailer Next 2007

Next 2007

0
( Calitate 1080pHD )
Capcana viitorului 2007 – Film Online cu: Peter Falk, Nicolas Cage, Julianne Moore, Jessica Biel.Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor.Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale.Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca „puterile” pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI, Callie Ferris (Julianne Moore) pe urmele sale si cu o iubita de protejat, frumoasa Liz (Jessica Biel), misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.
Atunci cand crezi ca stii ce-ti rezerva viitorul, e timpul ca filmul NEXT sa te pregateasca pentru ce urmeaza sa ti se intample.

Capcana viitorului 2007 – Film Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

132 views
Description 2 ani
Next 2007

Capcana viitorului 2007 – Film Online cu: Peter Falk, Nicolas Cage, Julianne Moore, Jessica Biel.Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor.Satul de toate […]

Genre: Acţiune, Science Fiction (SF), Thriller

IMDB: 6.2

Director: Lee Tamahori

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?