There are currently 8642 movies on our database.

Trailer Ocean’s Eleven 2001

Ocean’s Eleven 2001

0
( High Definition )
Faceti jocurile – Ocean’s Eleven (2001) – Filme Online Subtitrate cu: George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts.În Ocean’s Eleven – Faceti jocurile!, condamnatul carismatic si prefacut Danny Ocean (GEORGE CLOONEY) este eliberat conditionat din închisoare si imediat începe sa orchestreze cel mai nou plan al sau: sa realizeze cel mai îndraznet jaf din istoria orasului Las Vegas.
Tinta? Trei dintre cele mai renumite cazinouri din Vegas Strip: Bellagio, Mirage si MGM Grand. Adapostit la o adâncime de 61 de metri sub bulevardul central Strip se afla un seif care pazeste fiecare cent provenit din aceste cazinouri, patronate de Terry Benedict (ANDY GARCIA), un întreprinzator elegant si nemilos. Pe cât de nemilos pe atât de inteligent, Benedict nu ezita sa faca orice crede el necesar pentru a obtine ceea ce vrea – fie el hotel sau fata. În acest caz, este vorba de hotelul lui Reuben Tishkoff (ELLIOTT GOULD) si de Tess (JULIA ROBERTS), fosta sotie a lui Danny Ocean, care s-a mutat în Las Vegas pentru a începe o noua viata în calitate de custode la Galeria de Arta Bellagio.

Faceti jocurile (2001) – Filme Online Subtitrate

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

73 views
Description 1 an
Ocean’s Eleven 2001

Faceti jocurile – Ocean’s Eleven (2001) – Filme Online Subtitrate cu: George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts.În Ocean’s Eleven – Faceti jocurile!, condamnatul carismatic si prefacut Danny Ocean (GEORGE CLOONEY) este eliberat conditionat din închisoare si imediat începe sa orchestreze cel mai nou plan al sau: sa realizeze cel mai îndraznet jaf din istoria orasului […]

Genre: Crimă, Thriller

IMDB: 7.8

Director: Steven Soderbergh

Tags: , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?