There are currently 8643 movies on our database.

Trailer One for the Money 2012

One for the Money 2012

0
( High Quality )
Stephanie Plum a divortat de sotul ei de curand si, ca viata ei sa fie si mai complicata, pe langa dezechilibrul emotional pe care il infrunta, ea a si-a pierdut si serviciul. Disperata sa-si regaseasca o stabilitate macar financiara, ea ajunge sa se angajeze la afacerea condusa de un var. Acesta se ocupa de cautiuni si e vanator de recompense. Prima sarcina a lui Stephanie la noul job e de a-l urmari pe un fost politist cu care ea a avut candva o legatura amoroasa.
Politistul e cautat fiindca a tras cu arma asupra unui individ neinarmat. Stephanie era candva fotomodel pentru lenjerie, o tipa foarte feminina, dar care e fortata acum de facturile neplatite ce i se strang sa devina mai dura si sa reziste intr-un domeniu de activitate unde are de-a face cu oameni certati cu legea.

Face Toti Banii 2012 – Filme Traduse

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

75 views
Description 2 ani
One for the Money 2012

Stephanie Plum a divortat de sotul ei de curand si, ca viata ei sa fie si mai complicata, pe langa dezechilibrul emotional pe care il infrunta, ea a si-a pierdut si serviciul. Disperata sa-si regaseasca o stabilitate macar financiara, ea ajunge sa se angajeze la afacerea condusa de un var. Acesta se ocupa de cautiuni […]

Genre: Acţiune, Comedie, Crimă

IMDB: 5.3

Director: Julie Anne Robinson

Tags: , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?