There are currently 8651 movies on our database.

Trailer Ong Bak 3 2010

Ong Bak 3 2010

0
( High Quality )
Legenda regelui elefant – batalia finala 2010 film online cu: Sorapong Chatree, Tony Jaa.Ong Bak 3 preia cazul de unde Ong Bak 2 a ramas. Tien este capturat si aproape batut pâna la moarte. El este salvat si adus înapoi la satenii Kana Khone. Acolo, el este învatat meditatia si cum sa se ocupe cu Karma, dar foarte curând rivalul lui se întoarce provocândul pe Tien pentru un duel final.
Ong Bak 3 continua povestea din partea a doua. Tien este tinut captiv si torturat de inamicul sau malefic. Intr-un final reuseste sa scape si, mai mult mort decat viu acesta ajunge in satul unde odata a copilarit si si-a trait viata. Este ingrijit de sateni, in mijlocul carora pare a se recupera, insa are de infruntat karma proprie si o viata anterioara plina de pacate. Misiunea lui este sa-si implineasca destinul, incercand sa-si limpezeasca karma rea. Desigur, dupa un antrenament pe masura, dup ace asculta sfaturile unui batran intelept, totul conducand spre o confruntare finala cu maleficul sau dusman bantuit de fantoma uciderii tatalui lui Tien.

 Ong Bak 3 – Legenda regelui elefant  2010 Film Online Subtitrat

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

83 views
Description 2 ani
Ong Bak 3 2010

Legenda regelui elefant – batalia finala 2010 film online cu: Sorapong Chatree, Tony Jaa.Ong Bak 3 preia cazul de unde Ong Bak 2 a ramas. Tien este capturat si aproape batut pâna la moarte. El este salvat si adus înapoi la satenii Kana Khone. Acolo, el este învatat meditatia si cum sa se ocupe cu […]

Genre: Acţiune

IMDB: 4.9

Director: Tony Jaa, Panna Rittikrai

Tags: , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?