There are currently 8650 movies on our database.

Trailer Open Season 2 2008

Open Season 2 2008

0
( High Definition )
Nazdravanii din padure 2 2008 desene animate online cu: Mike Epps, Joel McHale, Jane Krakowski, Cody Cameron.În cel de-al doilea film Open Season, Boog si Elliot se întorc pentru noi aventuri nebunatice. Dupa ce s-a îndragostit nebuneste de Giselle, Elliot a pornit spre altar… însa cu un usor ocol, caci domnul Weenie a fost rapit de un grup de animale de companie rasfatate, hotarâte sa-l înapoieze stapânilor sai.Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy si restul creaturilor din padure lanseaza o misiune de salvare la scara mare pentru prietenul lor în forma de cârnat, dar în scurt timp se trezesc în tabara inamica: lumea animalelor de companie.
Conduse de un pudel de jucarie pe nume Fifi, animalele de companie nu au de gând sa îl lase pe domnul Weenie sa scape fara o lupta serioasa. Chiar va reusi un pudel de jucarie sa doboare un urs grizzly de 400 kg? Se va casatori Elliot cu Giselle? Aflati urmarind continuarea animatiei care promite peripetii de neuitat!

Nazdravanii din padure 2 2008 desene animate online

Server 1 – Nazdravanii din padure 2 2008 Dublat in Limba Romana

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

143 views
Description 2 ani
Open Season 2 2008

Nazdravanii din padure 2 2008 desene animate online cu: Mike Epps, Joel McHale, Jane Krakowski, Cody Cameron.În cel de-al doilea film Open Season, Boog si Elliot se întorc pentru noi aventuri nebunatice. Dupa ce s-a îndragostit nebuneste de Giselle, Elliot a pornit spre altar… însa cu un usor ocol, caci domnul Weenie a fost rapit […]

Genre: Aventură, Comedie, Desene Animate, Familie

IMDB: 5.6

Director: Matthew O'Callaghan, Todd Wilderman

Tags: , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?