There are currently 8643 movies on our database.

Trailer Out to Sea 1997

Out to Sea 1997

0
( Calitate FullHD )
Croaziera cu Peripetii – Out to Sea (1997) – Filme Subtitrate cu: Jack Lemmon, Walter Matthau.Ajuns aproape de faliment din cauza pasiunii sale pentru pariurile la cursele de cai, Charlie, un batranel simpatic, isi planuieste cu grija ceea ce ar trebui sa fie marea (si ultima) sa lovitura: o vacanta de vis in Marea Caraibelor, in care sa-si gaseasca o aleasa a inimii cu un portofel cat mai plin.
Charlie reuseste, cu greu, sa-si convinga cumnatul, Herb (Jack Lemmon), sa-l insoteasca in voiaj. Va uita insa sa-i mentioneze doua mici amanunte: pentru a face economie, vor calatori la cea mai ieftina clasa si, mai mult, vor trebui sa lucreze ca parteneri de dans pentru ceilalti pasageri.

Croaziera cu Peripetii (1997) – Filme Subtitrate

Server 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

236 views
Description 1 an
Out to Sea 1997

Croaziera cu Peripetii – Out to Sea (1997) – Filme Subtitrate cu: Jack Lemmon, Walter Matthau.Ajuns aproape de faliment din cauza pasiunii sale pentru pariurile la cursele de cai, Charlie, un batranel simpatic, isi planuieste cu grija ceea ce ar trebui sa fie marea (si ultima) sa lovitura: o vacanta de vis in Marea Caraibelor, […]

Genre: Comedie

IMDB: 7,2

Director: Martha Coolidge

Tags: , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?