There are currently 8639 movies on our database.

Trailer Police Academy 5: Assignment: Miami Beach 1988

Police Academy 5: Assignment: Miami Beach 1988

0
( Calitate 1080pHD )
Academia de Politie 5 – Police Academy 5: Assignment: Miami Beach (1988) – Filme Online Subtitrate cu: David Graf.Cinicul capitan Harris, inlocuitorul temporar al sefului Academiei de Politie – blandul Lassard, are parte de o surpriza de proportii, pregatita de studentii celebrei academii.
Batranul capitan Lassard, seful Academiei de Politie, pleaca in Florida pentru a primi un premiu pentru glorioasa lui activitate. In locul sau vine capitanul Harris, un tip cinic si dur caruia ii place atat de mult Academia de Politie incat vrea sa-i ia locul blajinului Lassard. Harris se da bine pe langa toti superiorii sai in speranta unei rapide titularizari, dar studentii se prind de jocul sau murdar si ii organizeaza o mica surpriza.

Academia de Politie 5 (1988) – Filme Online Subtitrate

Server 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

414 views
Description 1 an
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach 1988

Academia de Politie 5 – Police Academy 5: Assignment: Miami Beach (1988) – Filme Online Subtitrate cu: David Graf.Cinicul capitan Harris, inlocuitorul temporar al sefului Academiei de Politie – blandul Lassard, are parte de o surpriza de proportii, pregatita de studentii celebrei academii. Batranul capitan Lassard, seful Academiei de Politie, pleaca in Florida pentru a […]

Genre: Comedie

IMDB: 7,6

Director: Alan Myerson

Tags: , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?