There are currently 8645 movies on our database.

Trailer Poltergeist 2015

Poltergeist 2015

0
( High Quality )
Poltergeist 2015 film online film online cu: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Kennedi .Remake al filmului cu acelasi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tata care dupa ce îsi pierde locul de munca se muta împreuna cu familia într-un oras nou si încearca sa croiasca pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, pâna când fiica sa, Madison, este rapita, lucru ce îl face pe Eric sa înteleaga cât de importanta este pentru el familia.
Alte personaje sunt Amy, sotia lui Eric, care poate comunica cu mortii, Carrigan Burke, o personalitate TV care prezinta emisiunea Haunted House Cleaners care nu se teme de supranatural, dar si Dr. Brooke Powell, fosta sotie a lui Carrigan, parapsiholog la o universitate locala. Echipa ei începe sa investigheze evenimentele care au dus la disparitia fiicei familiei Bowen.

Poltergeist 2015 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

100 views
Description 2 ani
Poltergeist 2015

Poltergeist 2015 film online film online cu: Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Kennedi .Remake al filmului cu acelasi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tata care dupa ce îsi pierde locul de munca se muta împreuna cu familia într-un oras nou si încearca sa croiasca pentru aceasta un nou […]

Genre: Groază, Thriller

IMDB: 5.2

Director: Gil Kenan

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?