There are currently 8642 movies on our database.

Trailer Pride and Prejudice 2005

Pride and Prejudice 2005

0
( Calitate 1080pHD )
Mandrie si Prejudecata 2005 film online cu: Keira Knightley, Matthew Macfadyen,Brenda Blethyn,Donald Sutherland,Simon Woods.Lumea glorioasa a lui Jane Austen este readusa pe marele ecran, cu tot romantismul, spiritul si forta emotionala specifica, în Pride & Prejudice (Mândrie si prejudecata). Pastrând locatia si perioada mult îndragitului roman si filmata în intregime în locatii din Marea Britanie, aceasta este prima versiune pentru cinema a filmului în 65 de ani.
Povestea clasica cu dragoste si neîntelegeri este plasata în Anglia sfârsitului secolului 18. Cele cinci surori Bennet – Elizabeth, sau Lizzie (Keira Knightley), Jane (Rosamund Pike), Lydia (Jena Malone), Mary (Talulah Riley) si Kitty (Carey Mulligan) – au fost crescute sub stricta îngrijire a mamei lor (Brenda Blethyn) care se concentreaza doar asupra gasirii unor soti fiicelor ei care sa le asigure din punct de vedere financiar o stabilitate. Însa, inteligenta si curajoasa Elizabeth se straduieste sa-si traiasca viata într-o perspectiva mai larga, încurajata fiind de tatal bolnav (Donald Sutherland).Când bogatul celibatar Dl. Bingley (Simon Woods) îsi stabileste resedinta într-un conac din apropiere, familia Bennet începe sa abuzeze de acesta. În cercul de prieteni ai barbatului veniti din Londra si fluxul de tineri ofiteri militari veniti în zona, cu siguranta vor exista pretendenti pentru surorile Bennet. Cea mai mare dintre surori, Jane, senina si frumoasa, pare sa-i fi cucerit inima domnului Bingley. Lizzie face cunostinta cu Dl. Darcy (Matthew Macfadyen), un barbat aratos dar si – asa cum pare a fi – snob, si astfel începe o batalie a sexelor.

Mandrie si Prejudecata – Pride & Prejudice 2005 film online

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

152 views
Description 1 an
Pride and Prejudice 2005

Mandrie si Prejudecata 2005 film online cu: Keira Knightley, Matthew Macfadyen,Brenda Blethyn,Donald Sutherland,Simon Woods.Lumea glorioasa a lui Jane Austen este readusa pe marele ecran, cu tot romantismul, spiritul si forta emotionala specifica, în Pride & Prejudice (Mândrie si prejudecata). Pastrând locatia si perioada mult îndragitului roman si filmata în intregime în locatii din Marea Britanie, […]

Genre: Dragoste, Dramă

IMDB: 7.8

Director: Joe Wright

Tags: , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?