There are currently 8642 movies on our database.

Trailer Project X 2012

Project X 2012

0
( Calitate 1080pHD )
Proiectul X reda într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearca cu orice pret sa-si câstige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost initial una nevinovata: sa dam o petrecere pe care toata lumea o va tine minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregati pentru aceasta petrecere!
Vestea ca se pregateste un eveniment epic s-a împrastiat repede si în timp ce haosul ia amploare, numarul de participanti creste vazând cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime.
Un film interzis minorilor, Proiectul X este un adevarat avertisment pentru parintii si agentii de politie din întreaga lume si poarta semnatura celebrului producator al filmului Marea Mahmureala 2, Tod Phillips.

Proiectul X 2012 Film Online Subtitrat

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

88 views
Description 2 ani
Project X 2012

Proiectul X reda într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearca cu orice pret sa-si câstige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost initial una nevinovata: sa dam o petrecere pe care toata lumea o va tine minte, dar nimic nu i-ar fi […]

Genre: Aventură, Comedie

IMDB: 6.7

Director: Nima Nourizadeh

Tags: , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?