There are currently 8638 movies on our database.

Trailer Pumpkinhead 4: Blood Feud 2007

Pumpkinhead 4: Blood Feud 2007

0
( High Quality )
Furia monstrului 4: O disputa sangeroasa – Pumpkinhead 4: Blood Feud (2007) – Filme Subtitrate cu: Amy Manson, Bradley Taylor.Legendarul demon al razbunarii s-a întors !Desi vrajba sangeroasa dintre familiile Hatfield si McCoy s-a dezlantuit timp de mai multe decenii, acum pare sa se apropie de cumplitul sau final. Cand Jodie Hatfield se îndragosteste de Ricky McCoy, cei doi frati ai ei încearca în mod brutal sa îi desparta, dar totul se soldeaza cu moartea surioarei lui Ricky.Ignorand avertismentele fantomatice ale lui Ed Harley (Lance Henriksen, Pumpkinhead, Alien vs. Predator), Ricky îl invoca pe Pumpkinhead, legendarul demon al razbunarii, pentru a-si regla conturile si a-i nimici o data pentru totdeauna pe toti cei din familia Hatfield.
Macelul începe, iar Pumpkinhead îi sacrifica fara mila pe toti cei care îi stau în cale. Un singur lucru mai este sigur: daca o Hatfield se va casatori vreodata cu un McCoy, totul se va petrece doar peste cadavrele celor doua familii!

Furia monstrului 4: O disputa sangeroasa (2007) – Filme Subtitrate

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

128 views
Description 1 an
Pumpkinhead 4: Blood Feud 2007

Furia monstrului 4: O disputa sangeroasa – Pumpkinhead 4: Blood Feud (2007) – Filme Subtitrate cu: Amy Manson, Bradley Taylor.Legendarul demon al razbunarii s-a întors !Desi vrajba sangeroasa dintre familiile Hatfield si McCoy s-a dezlantuit timp de mai multe decenii, acum pare sa se apropie de cumplitul sau final. Cand Jodie Hatfield se îndragosteste de […]

Genre: Groază

IMDB: 4.8

Director: Michael Hurst

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?