There are currently 8647 movies on our database.

Trailer Razboi in Bucatarie 2001

Razboi in Bucatarie 2001

0
( High Quality )
Razboi în Bucatarie (2001) – Filme Romanesti cu: Imola Kezdi, Ovidiu Niculescu, Gheorghe Dinica.Un soldat roman (Ovidiu Niculescu) dezerteaza in timpul conflictului din martie ´90 de la Tg. Mures. Se ascunde la un canton unde incepe o poveste de dragoste cu fata cantonierului (Imola Kezdi), impotriva adversitatii cantonierului maghiar (Gheorghe Dinica). Conflictul din strada se muta in bucatarie.
Filmul a fost realizat in doua versiuni: una pentru televiziune, in 1997, si una pentru cinematografe, lungmetraj, cu premiera in 2001. „O poveste de dragoste pe un fundal de adversitate etnica, o poveste cu personaje putine, dificil de filmat, cu o distributie decisiva pentru care am calatorit de mai multe ori pe ruta: Cluj, Oradea, Tg. Mures, astfel descoperind-o pe Imola Kezdi, o poveste care trebuia sa fie filmata vara si natural ca aceasta s-a intimplat sa fie iarna, care mi-a oferit posibilitatea de a lucra cu „marele si notabilul” Gheorghe Dinica, un film realizat in conditii pure-adevarate-tipic de fruste de Europa de Est… Dificultatea primordiala era de a face o poveste credibila si de a tine balanta unui conflict in care fiecare tabara (in cazul nostru, romana sau maghiara) isi cerea partea.

Razboi în Bucatarie (2001) – Filme Romanesti

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

269 views
Description 2 ani
Razboi in Bucatarie 2001

Razboi în Bucatarie (2001) – Filme Romanesti cu: Imola Kezdi, Ovidiu Niculescu, Gheorghe Dinica.Un soldat roman (Ovidiu Niculescu) dezerteaza in timpul conflictului din martie ´90 de la Tg. Mures. Se ascunde la un canton unde incepe o poveste de dragoste cu fata cantonierului (Imola Kezdi), impotriva adversitatii cantonierului maghiar (Gheorghe Dinica). Conflictul din strada se […]

Genre: Dragoste, Dramă, Filme Româneşti

IMDB: 6.4

Director: Marius Th. Barna

Tags: , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?