There are currently 8648 movies on our database.

Trailer Rushmore 1998

Rushmore 1998

0
( High Definition )
Rushmore (1998) Film Online cu: Jason Schwartzman, Bill Murray.Wes Anderson si prietenul sau Owen Wilson (actor in productiile de succes Armageddon si Anaconda), au creat povestea lui Max Fischer, un pusti excentric in varsta de 15 ani, elev in clasa a X-a, la liceul Rushmore. Interpretat de Jason Schwartzman (fiul Taliei Shire si nepotul celebrului Francis Ford Coppola), Max este un elev sarac, dar care viseaza sa realizeze lucruri importante prin forte proprii. El este editorul ziarului scolar si al anuarului, presedinte al cluburilor de sah, astronomie, limba franceza, limba germana; capitan al echipei de scrima si regizor al piesei de teatru. In acelasi timp, Max este un mincinos inrait, spunand tuturor ca tatal sau este in realitate neurochirurg, nu barbier asa cum stie lumea.
Dupa ce se indragosteste de una din profesoarele sale, Max neglijeaza scoala, iar in urma rezultatelor proaste obtinute este exmatriculat. Datorita faptului ca viata lui se naruie, Max se vede nevoit sa accepte consecintele minciunilor si faptelor proprii.

Rushmore (1998) – Filme Online

Server 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

231 views
Description 2 ani
Rushmore 1998

Rushmore (1998) Film Online cu: Jason Schwartzman, Bill Murray.Wes Anderson si prietenul sau Owen Wilson (actor in productiile de succes Armageddon si Anaconda), au creat povestea lui Max Fischer, un pusti excentric in varsta de 15 ani, elev in clasa a X-a, la liceul Rushmore. Interpretat de Jason Schwartzman (fiul Taliei Shire si nepotul celebrului […]

Genre: Comedie

IMDB: 7,2

Director: Wes Anderson

Tags: , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?