There are currently 8644 movies on our database.

Trailer Scary Movie 2 2001

Scary Movie 2 2001

0
( Calitate 1080pHD )
Comedie de Groaza 2 – Scary Movie 2 (2001) – Filme Online Subtitrate cu: Marlon Wayans, Anna Faris. Fratii Wayans si isterica lor echipa s-au intors sa ne ofere inca o portie de ras, dupa fulminantul succes de anul trecut al filmului SCARY MOVIE. De aceasta data, ei au ce au cu lumea supranaturalului.
Ca o extensie a lui SCARY MOVIE, SCARY MOVIE 2 arunca o privire satirica asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar si asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparente sau Castelul bantuit. Dar nu se opreste aici, ci loveste si in succese de casa ca ingerii lui Charlie si Misiune imposibila 2. Fratii Wayans nu iarta nimic nici din cultura de masa a zilelor noastre, facand haz, fara rusine, de buletinele informative comerciale difuzate noaptea tarziu, de prezicatorii de la televizor si chiar de cele mai noi reclame.

Comedie de Groaza 2 (2001) – Filme Online Subtitrate

Server 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

211 views
Description 2 ani
Scary Movie 2 2001

Comedie de Groaza 2 – Scary Movie 2 (2001) – Filme Online Subtitrate cu: Marlon Wayans, Anna Faris. Fratii Wayans si isterica lor echipa s-au intors sa ne ofere inca o portie de ras, dupa fulminantul succes de anul trecut al filmului SCARY MOVIE. De aceasta data, ei au ce au cu lumea supranaturalului. Ca […]

Genre: Comedie

IMDB: 7,9

Director: Keenen Ivory Wayans

Tags: , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?