There are currently 8639 movies on our database.

Trailer Seal Team Six:The Raid on Osama Bin Laden 2012

Seal Team Six:The Raid on Osama Bin Laden 2012

0
( Calitate 1080pHD )
Nume de cod Geronimo 2012 film online cu: Cam Gigandet, Anson Mount, Freddy Rodríguez, Xzibit.In film se trateaza capturarea controversatului terorist Osama Bin Laden de catre Navy SEAL Team 6, o echipa de soldati americani care reusesc sa duca la bun sfarsit misiunea.
Insa pina la cele citeva minute de asalt asupra resedintei liderului terorist, un grup de doi spioni urmaresc indeaproape toate miscarile din resedinta unde se afla presupusul cautat. Vom putea vedea nu in premiera, insa bine realizat, ce inseamna munca sub acoperire in teritoriu ostil in zilele noastre si cum serviciile secrete reusesc cumva sa conlucreze pentru a putea strange informatiile necesare reusitei.
Filmul ne rezerva si citeva secvente din viata personala a echipei de elita ce va urma sa execute periculoasa misiune de unde concluzionam ca durii din armata americana au si ei problemele lor, frustrari, deziluzii in dragoste, invidia unor colegi, care ii afecteaza in viata de soldat.

Nume de cod Geronimo 2012 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

89 views
Description 1 an
Seal Team Six:The Raid on Osama Bin Laden 2012

Nume de cod Geronimo 2012 film online cu: Cam Gigandet, Anson Mount, Freddy Rodríguez, Xzibit.In film se trateaza capturarea controversatului terorist Osama Bin Laden de catre Navy SEAL Team 6, o echipa de soldati americani care reusesc sa duca la bun sfarsit misiunea. Insa pina la cele citeva minute de asalt asupra resedintei liderului terorist, […]

Genre: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller

IMDB: 5.6

Director: John Stockwell

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?