There are currently 8642 movies on our database.

Trailer Sexy Beast 2000

Sexy Beast 2000

0
( Calitate 1080pHD )
Ultima Lovitura – Sexy Beast (2000) – Filme Online cu: Ray Winstone, Ben Kingsley.Sexy Beast este povestea unui gangster constrans sa abandoneze linistea traiului sau luxos pentru o ultima mare lovitura.
Dupa o viata aventuroasa presarata cu mult praf de pusca, Gary Dove s-a retras impreuna cu Deedee, sotia lui, in Spania, unde are o proprietate luxoasa si duce o viata in consecinta. Ziua, singura lui preocupare este sa-si pastreze un bronz perfect si, in general, sa zaca pe marginea piscinei, iar seara si-o petrece cu Deedee in compania unor prieteni. Intr-o zi, un bolovan enorm se desprinde de pe creasta care ii inconjoara proprietatea si, zburand pe deasupra capului lui, se pravaleste in piscina. Desi printr-un noroc chior scapa nevatamat, acest bolovan anunta in mod simbolic sfarsitul vietii lui idilice.

Ultima Lovitura (2000) – Filme Online

Server 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

353 views
Description 1 an
Sexy Beast 2000

Ultima Lovitura – Sexy Beast (2000) – Filme Online cu: Ray Winstone, Ben Kingsley.Sexy Beast este povestea unui gangster constrans sa abandoneze linistea traiului sau luxos pentru o ultima mare lovitura. Dupa o viata aventuroasa presarata cu mult praf de pusca, Gary Dove s-a retras impreuna cu Deedee, sotia lui, in Spania, unde are o […]

Genre: Comedie, Dramă

IMDB: 7,2

Director: Jon Glazer

Tags: , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?