There are currently 8638 movies on our database.

Trailer Shaun of the Dead 2004

Shaun of the Dead 2004

0
( Calitate FullHD )
Lupta cu zombi – Shaun of the Dead (2004) – Filme Online cu : Simon Pegg, Nick Frost.Viata nu are niciun sens pentru Shaun. El îsi petrece viata în barul local, The Winchester, împreuna cu Ed, prietenul sau cel mai bun, are probleme cu mama sa si îsi neglijeaza prietena, pe Liz.
Când Liz îi da papucii, Shaun decide sa-si puna ordine în viata. El trebuie sa recucereasca inima prietenei sale, sa-si repare relatia cu mama si sa faca fata responsabilitatilor de adult.Din pacate, MORTII se întorc la viata si încearca sa-i manânce pe cei vii. Pentru Shaun, cuprins de o noua forta, acesta e doar un alt obstacol. Confruntat cu o epidemie de ZOMBI si înarmat doar cu bune maniere si o lopata, Shaun pleaca împreuna cu Ed sa-si salveze mama si, desi nu îi face placere, tatal vitreg, prietena si, cu totul împotriva vointei sale, pe prietenii acesteia, David si Dianne, ducându-i în locul cel mai sigur pe care îl stie, barul Winchester.

Lupta cu zombi (2004)

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

89 views
Description 1 an
Shaun of the Dead 2004

Lupta cu zombi – Shaun of the Dead (2004) – Filme Online cu : Simon Pegg, Nick Frost.Viata nu are niciun sens pentru Shaun. El îsi petrece viata în barul local, The Winchester, împreuna cu Ed, prietenul sau cel mai bun, are probleme cu mama sa si îsi neglijeaza prietena, pe Liz. Când Liz îi […]

Genre: Comedie, Groază

IMDB: 8.0

Director: Edgar Wright

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?