There are currently 8639 movies on our database.

Trailer Shrek the Third 2007

Shrek the Third 2007

0
( High Definition )
Shrek al Treilea 2007 desene online dublate cu: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz.Cand tatal Fionei moare, Shrek trebuie sa-i urmeze pe tron, dar verdele capcaun n-are deloc chef de aceasta onoare care implica atatea responsabilitati… Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insa un tip pe nume Artie (cunoscut noua si sub numele de „Regele Arthur”). Oare va vrea acest „tip” sa accepte responsabilitatea?
A fi rege nu este la indemana oricui, mai ales daca esti un capcaun la fel de urat mirositor ca si mlastina din care vii. Cand Shrek s-a casatorit cu Fiona, ultimul lucru la care s-a gandit a fost ca va conduce vreodata Tinutul Prea Indepartat, dar in momentul in care Regele Harold moare subit, Shrek se trezeste brusc cu o coroana regala pe cap.

Shrek al Treilea 2007 desene online dublate in Limba Romana

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

86 views
Description 1 an
Shrek the Third 2007

Shrek al Treilea 2007 desene online dublate cu: Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz.Cand tatal Fionei moare, Shrek trebuie sa-i urmeze pe tron, dar verdele capcaun n-are deloc chef de aceasta onoare care implica atatea responsabilitati… Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insa […]

Genre: Aventură, Comedie, Desene Animate

IMDB: 6.0

Director: Raman Hui, Chris Miller

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?