There are currently 8642 movies on our database.

Trailer Snitch – Capcana 2013

Snitch – Capcana 2013

0
( High Definition )
Snitch – Capcana (2013) – Film online cu: Dwayne Johnson, Barry Pepper, Susan Sarandon, Jon Bernthal.Un tata disperat încearca sa-si salveze fiul adolescent de la o condamnare nedreapta la închisoare infiltrându-se într-un cartel de droguri extrem de periculos.
John Matthews (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul sau de 18 ani, Jason (Rafi Gavron) primeste o condamnare minima de 10 ani într-o închisoarea federala dupa ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau, fara ca baiatul sa stie, droguri. Jason refuza oferta ambitioasei procuroare Joanne Keeghan (Susan Sarandon) de a i se reduce sentinta daca e de acord sa se “fabrice” dovezi împotriva altcuiva, asa ca singura solutie pe care o vede tatal sau este sa o convinga pe Keeghan sa intre sub acoperire în gruparea de traficanti.

Capcana  (2013) – Filme Noi Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

156 views
Description 1 an
Snitch – Capcana 2013

Snitch – Capcana (2013) – Film online cu: Dwayne Johnson, Barry Pepper, Susan Sarandon, Jon Bernthal.Un tata disperat încearca sa-si salveze fiul adolescent de la o condamnare nedreapta la închisoare infiltrându-se într-un cartel de droguri extrem de periculos. John Matthews (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul sau de 18 ani, Jason […]

Genre: Acţiune, Aventură, Crimă, Dramă

IMDB: 6.5

Director: Ric Roman Waugh

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?