There are currently 8650 movies on our database.

Trailer Speed 2: Cruise Control 1997

Speed 2: Cruise Control 1997

0
( Calitate FullHD )
Speed 2: Croaziera infernala – Speed 2: Cruise Control (1997) – Filme Traduse cu: Sandra Bullock, Jason Patric.Atunci cand ii ascuzi iubitei adevarata ta identitate, reactia ei ar putea fi dezaprobarea. Cand esti membru al trupelor speciale SWAT, s-ar putea chiar sa te paraseasca, dar daca-i propui o vacanta in Caraibe, s-ar putea sa te ierte. Numai ca sase zile de iubire si odihna se pot transforma in sase zile de calvar si groaza. Zis si facut!
„Legaturile intime care se stabilesc intr-o situatie extrema nu pot avea un final fericit”. Asta este filosofia de viata a lui Annie Porter. Ea stie mai bine decat oricine, pentru ca fostul ei iubit, politistul Jack, nu era chiar genul barbatului romantic, motiv pentru care au fost obligati sa se desparta. Dar acum si-a gasit alesul, alaturi de care este fericita, si care este convinsa ca nu o minte.

Speed 2: Croaziera infernala (1997) – Filme Traduse

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

64 views
Description 2 ani
Speed 2: Cruise Control 1997

Speed 2: Croaziera infernala – Speed 2: Cruise Control (1997) – Filme Traduse cu: Sandra Bullock, Jason Patric.Atunci cand ii ascuzi iubitei adevarata ta identitate, reactia ei ar putea fi dezaprobarea. Cand esti membru al trupelor speciale SWAT, s-ar putea chiar sa te paraseasca, dar daca-i propui o vacanta in Caraibe, s-ar putea sa te […]

Genre: Acţiune, Aventură

IMDB: 3.7

Director: Jan de Bont

Tags: , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?